søndag 19. september 2010

Tur til Italia - nytt strikke prosjekt!

Toscansk landskap

Ble så fasinert av det Toscanske landskapet! Hit er jeg bare nødt til å reise flere ganger. Folk er vennlige og hjelpsom. Engelsken var det så som så med, men det var hele tiden noen andre i køen som kunne engelsk og spratt frem og oversatte.


Pistoia

En liten perle i Toscana. Vi syntes byen var sjarmerende. Det ble sagt at byen ikke var den peneste i Toscana men det gjør ikke noe. Hadde tenkt å kjøpe inn garn i Pistoia, men det var den skuffende lite av.


Tenuta di Capezzana


Villa Cappugi

http://www.hotelvillacappugi.com/

Har nettopp vært i Italia på konferanse. Bodde på Hotel Villa Cappugi - anbefales på det varmeste. Og når de i tillegg skaffet en Ferrari slik at en av mine venner fikk sitte på, sikret de seg en stjerne i margen!

Vi fikk sett litt av Toscana og. Var på utflukt til Tenuta di Capezzana, en vingård ikke så langt unna Firenze. Der fikk vi omvisning i vinkjelleren, smake på gode viner og god mat. Jamie Oliver har visst denne vingården som en av sine favoritter.


Denne boksen fikk jeg på en pizzarestaurant som vi var på. Det var kul syntes jeg og med noen hengsler i bakkant kan den bli en perfekt oppbevaringsboks for strikkepinner eller noe slikt.Nytt strikkeprosjekt. 

Er litt lei av å strikke sokker, så nå har jeg startet på noe nytt. En liten jakke med fletter. Det er mange år siden jeg har strikket fletter med det er jo kjempeartig.Skal bli jakke til en liten en som ikke er født ennå.

5 kommentarer:

 1. hei igjen,dæ e e som e anonym he he

  SvarSlett
 2. ??? KEM E DU? Min sprø søster eller???

  SvarSlett
 3. åååååååååååååååå Italia.:-) takk for turen.:-) Toscana har jeg ikke vært i .:-)enda...herlig den pizza kassen.:-)

  nei nå fikk jeg lyst på en tur.:-)

  SvarSlett
 4. Takk for kommentaren! Ja, jeg vil anbefale Toscana på det varmeste!

  SvarSlett