torsdag 10. mars 2011

Litt av hvert siden sist!

Vet ikke helt hvor jeg skal starte, den siste tiden har det skjedd så mye, strikking (selvsagt), vinterferie, oppdagelsen av EBay (farlig, farlig), etc.

Har strikket ferdig tre babyjakker den siste tiden, blir tante snart! Har også strikket en body, men den ble jeg ikke helt fornøyd med, men men! Og en liten babylue.

På et møte på jobben etter jul var det noen sjåfører som etterlyste luer i kulden! Tine hadde ingen skikkelige luer i kolleksjonen sin, mente de. Det kan jeg da strikke sa jeg, uten å tenke meg om. Etter møte satte jeg meg ned og talte antall Tine-sjåfører og det ble 18 stykker, jøje meg. Hva har jeg satt i gang? Har fått logoer fra Tine for å sy på, da ser de litt proffe ut. Nå har jeg strikket to og de ble slik:Responsen hittill har heldigvis bare vært positiv. Mønsteret heter: Rib-A-Roni og det har jeg fått av min søster, det ligger også ute på nettet. Luen har en kjempefin passform.

På en av oppdateringene hos Wollmeise i februar fikk jeg rasket med meg fire nye nøster med garn. Og de er bare helt utrolig. Det ene nøstet har min søster fått og de tre andre må spares til spesielle prosjekter. Se her da:
Ett par tøfler ble også ferdig før vinterferien, dette bildet er tatt før toving. Etter toving har jeg bare sett dem på føttene til en tenåring her i huset. De ble veldig godt mottatt.


I vinterferien var vi hjemme i Mosjøen, verdens koseligste by. Alltid trivelig å komme dit, uansett vær. I denne ferien var det bare drittvær og da passet det jo bra å sitte inne og strikke. Fikk med meg to strikkekaféer også. Traff masse koselige strikkejenter i Mosjøen. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal nordover. Min søster i Mosjøen viste meg en ny oppdagelse: EBay! Fy det kan bli farlig, fikk kjøpt garn til sokker for kr 5,70 pluss frakt! Helt utrolig.

Leser for tiden en kjempekoselig bok, Casting Off. Boken handler blant annet om Aran-genserene fra Irland, hvordan de ble til og hva mønsteret betyr.  Det er jo spunnet rundt en historie og en amerikansk jente som skal skrive en bok om disse genserene og så møter hun etterhvert en koselig ire. (Dette var et veldig kort oppsummering av innhold) Anbefales. Boken er på engelsk.


Blir jo litt nysgjerrig på dette mønsteret, jeg får ha som mål å strikke en slik genser en gang. 1 kommentar:

  1. hei knallfine luer, savner bilde av sjalene, jeg glemte jo
    selvfølgrlig å fote dem !!
    Klem

    SvarSlett